Reparatii calculatoare – Servicii

Reparatii calculatoare, intretinere si upgrade software / hardware in timpul cel mai scurt si cu un bun raport calitate/pret.Raeparatie-Calculatoar

ADMR COMPUTERS SOLUTION vine cu solutiile rapide de reparatii calculatoare si upgrade in functie de nevoile dumeavoastra in urma serviciului de consultanta pus la dispozitie gratuit clientilor nostri.

Serviciile de Reparatii calculatoare puse la dispozitia dumeavoastra sunt:

Infrastructuri unde ADMR COMPUTERS SOLUTION vine cu solutii de implementare retea, instalare si configurare routere, servere windows. Instalam si configuram sisteme de operare client . Aplicatii de tip Office (Word, Excel, PPS).

Intretinere, societatea noastra de reparatii calculatoare  poate intretine sistemele dumneavoastra asigurand functionarea la parametri optimi, venim cu solutii de upgrade software / hardware astfel incat costurile dumneavoastra s-a nu depaseasca nevoile sistemului.

Componente, asiguram cu rapiditate solutionarea oricarei probleme aparute de natura hardware prin repararea, ori inlocuirea componentei defecte.

Software, asiguram o rapida instalare ori solutionare, dupa caz, a oricarei probleme aparute de natura software

Noi incercam prin societatea noastra de reparatii calculatoare sa raspundem promt nevoilor dumeavoastra din acest domeniu indiferent de divesitatea, sau complexitatea situatiilor aparute.